Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

AerSwiss Pro Silver

De AeroSwiss Pro SILVER is uitgerust met een uitermate stille ventilator om de lucht te circuleren door het apparaat. Het constant genereren van Bipolaire ionen via Carbon elektrodes garandeert een schone en gezonde omgeving. De in de lucht aanwezige fijnstof wordt door de ionen negatief geladen. Deze worden zwaar en vallen naar beneden. Buiten het inadem bereik.

2.550,00

Out of stock

Binnen 3 werkdagen thuis geleverd!

Klantbeoordeling 9.1/10

Gecertificeerd specialist sinds 2001

Gratis thuisbezorgd vanaf 120,-

Description

De AerSwiss Pro SILVER is uitgerust met een uitermate stille ventilator om de lucht te circuleren door het apparaat. Het constant genereren van Bipolaire ionen via Carbon elektrodes garandeert een schone en gezonde omgeving. De in de lucht aanwezige fijnstof wordt door de ionen negatief geladen. Deze worden zwaar en vallen naar beneden. Buiten het inadem bereik.

De filter haalt al een groot gedeelte van de fijnstof uit de lucht. Zelfs tot 0,1 micron. De daarna ingeblazen negatieve ionen zorgen voor de ionisatie van de binnen lucht.

Het verschil tussen de AerSwiss Gold en de AerSwiss Silver is de Ozon desinfectie. Naast de Carbon Vezels heeft de Silver ook een A 45mm buis die de lucht desinfecteert d.m.v . Ozon. Ozon is volkomen veilig zolang het niet de waarde van het RIVM overschrijd.

Additional information

Weight 9,6 kg
Dimensions 45 × 32,5 × 15 cm
Opp. reiniging

80-100 M2

Ventilatie

220 M3/H

Ionisatie

Carbon elektrodes + A 45mm buis elektrode

Ionisatie controle

Automatisch

Geluidniveau

<41 Db

Verbruik

15W

Voltage

220-240V 50-6- Hz

Luchtfilter

Carbon filter + Electro statistic filter

Controle

Manueel

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.