Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

Luchtfilter voor thuis

Wanneer u op zoek bent naar de ideale luchtfilter voor thuis, dan is een HEPA-luchtreiniger de juiste investering. Faton Health biedt diverse luchtzuiveraars met HEPA-filter en ionisatietechnologie aan. In onze webshop bestelt u tegen een scherpe prijs eenvoudig uw HEPA-luchtfilter voor thuis. Wilt u meer informatie over de toepassing van de HEPA filter die bij uw situatie past? Dan geven we u graag persoonlijk en gratis advies.

Waarom is een HEPA-luchtfilter ideaal voor thuis?

HEPA is een afkorting van ‘High-efficiency Particulate Air’. Dit betekent dat een HEPA-luchtfilter een zeer groot aandeel van de aanwezige schadelijke deeltjes uit de lucht laat verdwijnen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het openzetten van een raam, zorgt een HEPA-filter juist voor een snelle en effectieve zuivering. Bovendien worden ook de allerkleinste verontreinigingen uit de lucht gehaald, die niet zomaar door een simpele ventilatie kunnen worden geëlimineerd. Onder meer stof, huismijt en pollen worden gefilterd door de HEPA-filter en de ionisatietechnologie inactiveert en verzwaart de bacteriën en virussen in de lucht. Hierdoor kunnen deze nog sneller en eenvoudiger worden gefilterd.

Vraag een gratis advies op maat aan

Bent u benieuwd naar de andere voordelen van deze filter- en ionisatietechnologie met behulp van HEPA? Vraag een gratis offerte en advies op maat aan door te bellen naar +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl. Dit kunt u niet alleen voor een luchtfilter voor thuis doen, maar ook voor de ideale filteroplossing voor op de werkvloer. In onze shop vindt u alle luchtfiltersystemen met hoogwaardige Zwitserse luchtfiltertechnologie.​