Slide 1

Krijg inzicht in jouw leefmilieu via de app

Weet wat je inademt.
Meet de luchtkwaliteit.
Slide 1
Slide 1

Krijg inzicht in jouw leefmilieu via de app

Weet wat je inademt.
Meet de luchtkwaliteit.
Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Apparatuur voor luchtkwaliteitsmeting

Veel van onze klanten vragen ons wat het nut is van een luchtzuiveraar ten opzichte van normale ventilatie, zoals regelmatig de deuren en ramen openzetten.

De kwaliteit van de binnen lucht wordt steeds belangrijker. Het is van belang dat wij exact weten welke waardes normaal zijn en wat we hieraan kunnen doen om het juiste binnen klimaat te creëren. FATON-HEALTH heeft naast een groot aantal lucht reinigers ook de juiste meet apparatuur om de lucht kwaliteit te meten en het resultaat van de lucht reiniging te visualiseren.

De belangrijkste meeting is de CO2 meeting. De FA7000 is het meest betrouwbare apparaat op de markt en geeft met een 0,4% nauwkeurigheid de CO2 waardes in de binnen ruimte. Wij hebben ervoor gekozen om de veilige CO2 waarde onder de 800PPM te houden. Een lagere CO2 waarde geeft een hogere zuurstof waarde die weer een positief effect heeft op het prestatie vermogen van uw medewerkers op kantoor.

Naast de CO2 meeting, meet de FA7000 ook fijnstof in de ruimte en de VOC’s, lucht vochtigheid en de temperatuur. Zelfs fijnstof kleiner dan 2,5 PM wordt met de grootste nauwkeurigheid aangegeven. Dit zijn de grote van Aerosollen die het COVID19 virus kunnen verspreieden.

Alle waardes worden real time aangegeven op het duidelijk zichtbare scherm van de FA7000. De connectie met Bluetooth en WIFI is alleen voor data verzameling en connectie met een App./web-site.