Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

Frisse lucht op kantoor

Frisse lucht op kantoor is een van de belangrijkste onderdelen van een gezonde werkomgeving. Met de constante toevoer van schone lucht voelen u en uw medewerkers zich energieker en stijgen zowel de prestaties als de productiviteit. Faton Health biedt u daarom een breed aanbod aan professionele luchtreinigers aan die de lucht in uw kantoorruimte optimaal zuiveren en filteren.

Hoe zorgt een professionele luchtreiniger voor frisse lucht op kantoor?

Onze ventilatiesystemen zijn voorzien van Zwitserse ionisatietechnologie en vrij van ozon. Dankzij een HEPA-filter worden schadelijke deeltjes zo klein als 0,1 micron uit de lucht gehaald en gefilterd. Denkt u hierbij aan bacteriën, virussen, huismijt, stof en pollen. Wanneer u bij ons een luchtzuiveraar bestelt, is deze voorzien van H13-filters die 99,95% van de deeltjes effectief zuiveren. Hierdoor zal niet alleen het algemene welzijn van uw medewerkers verbeteren, maar is het ook een uitkomst bij allergieën zoals hooikoorts.

Welk type luchtzuiveraar is geschikt voor mijn (kantoor)ruimte?

In ons aanbod vindt u verschillende luchtzuiveraars met ionisator die bijdragen aan frisse lucht op kantoor. Welke luchtzuiveraar geschikt is voor uw bedrijfspand hangt onder andere af van de grootte van de ruimte en de hoogte van de plafonds. In de meeste gevallen volstaat onze Home & Small Business Line. Voor grotere kantines en ruimtes met veel bezoekers raden wij een ander type ionisator aan.

Vraag een gratis advies op maat aan

Bent u benieuwd naar de andere voordelen van deze filter- en ionisatietechnologie met behulp van HEPA? Vraag een gratis offerte en advies op maat aan door te bellen naar +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl. Dit kunt u niet alleen voor een luchtfilter voor thuis doen, maar ook voor de ideale filteroplossing voor op de werkvloer. In onze shop vindt u alle luchtfiltersystemen met hoogwaardige Zwitserse luchtfiltertechnologie.​