Bi-polaire ionisatie

Heeft u een kantoor, winkel of praktijkruimte met relatief veel bezoekers?

Lucht in openbare gebouwen, kantoren, winkels en woonhuizen is minder gezond dan de lucht in de vrije natuur. We ademen dagelijks vervuilde lucht in: pollen, fijnstof, bacteriën en virussen zweven overal vrij om ons heen.

Door de lucht te reinigen met behulp van bi-polaire ionisatie, kunt u er verzekerd van zijn dat uw kantoor of winkel snel weer schone en frisse lucht heeft.

Wat is bi-polaire ionisatie?

Bi-Polaire ionisatie zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte op een niveau gebracht wordt van gezonde berglucht: 1500 ionen/CM3!

Meer dan voldoende voor een gezonde, virus vrije lucht, zonder schadelijke fijnstof. U creëert een sanatorium in uw eigen binnen ruimte.

  • BINNENRUIMTES               200 IONEN/CM3
  • BUITENLUCHT                    800 IONEN/CM3
  • BERGLUCHT 2.000M          1500 – 2000 IONEN/CM3
  • LUCHT BIJ WATERVAL        > 2000 IONEN/CM3

Elimineer bacteriën en virussen uit de lucht in uw kantoor, winkel of woning.

Zorg dat uw kantoor, winkel, praktijkruimte en andere openbare ruimtes zo goed mogelijk vrij zijn van schadelijke bacteriën en virussen,  maar ook van muffe luchtjes, schimmels en pollen. Om uw werknemers, klanten en patiënten het gevoel te geven dat u er alles aan gedaan heeft om hen te ontvangen in een gezonde, schone omgeving, heeft Faton Healthcare een serie luchtzuiveringsapparaten op de markt gebracht die via actieve (bipolaire) ionisatie voor 99% alle virussen en bacteriën deactiveren.

* Zie onze research sectie (o.a. RIVM) voor meer informatie

Ook voor sportscholen en fitnessclubs!

Met name in ruimtes waar mensen actief sporten, is een goede luchtzuivering en luchtcirculatie van belang. Desinfecteren van apparaten door middel van gels en spray is een goede maatregel om contactbesmetting te voorkomen, maar de in de lucht aanwezige deeltjes zullen zo veel mogelijk gefilterd moeten worden om ook het risico op het inademen van deze deeltjes zo laag mogelijk te laten zijn.

  • Faton Health heeft voor sportscholen en fitnessclubs een pakket samengesteld dat kan worden opgenomen in het protocol van maatregelen ter voorkoming van besmetting. Neem contact met ons op voor informatie.

Integratie van ionisatie in bestaande ventilatie systemen.

Bestaande ventilatiesystemen kunnen eenvoudig worden uitgebreid met onze nieuwste technische oplossingsen van Faton. Neem voor meer informatie contact op!

Belangrijke informatie over Faton Health Air Ionization systemen

Luchtzuivering via ionisatie is een bewezen technologie voor het verwijderen van schadelijke stoffen, bacteriën, virussen, schimmels en pollen uit de lucht.

Luchtzuivering via ionisatie biedt echter geen volledige garantie tegen besmetting van welk virus dan ook! Of het nu gaat om influenza, Covid-19 of andere ziekten: luchtzuivering via ionisatie is een voorzorgsmaatregel, geen vaccin of medicijn! 

Minimaliseer Risico’s

Is uw kantoor lange tijd gesloten geweest? Zorg ervoor dat uw werknemers in een schone, frisse en gezonde ruimte terechtkomen. Onze Bi-Polaire ionisatie luchtzuivering units reinigen en verfrissen de lucht, verwijderen schadelijke deeltjes en zorgen voor een vertrouwd gevoel op de werkvloer.

Naar de Shop