Minder verspreiding van Corona met een goede reiniger

In de wereld waarin Corona – oftewel COVID-19 – nu een enorme rol speelt, is de vraag naar een effectieve reiniger in veel gezinnen en bedrijven groter dan ooit. Een geavanceerde luchtreiniger tegen virussen haalt de kwade deeltjes snel uit de lucht, waardoor een kans op infectie en/of besmetting een stuk kleiner wordt. Ondanks dat er nog veel onderzoek wordt gedaan naar de effectiviteit van ventilatie en een reiniger tegen Corona of COVID-19, wordt een luchtreiniger al wel vele jaren gebruikt tegen andere virussen en andere minuscule schadelijke deeltjes in de lucht. Zo weten we dat we al een hoop kunnen bereiken wanneer we ruimtes voorzien van goede lucht zuiveringssystemen. 

Thuis de lucht reinigen?

Wilt u in thuis graag de lucht reinigen? Met een HEPA reiniger van Faton Health, die over hoogwaardige Zwitserse ionisatietechnieken beschikt, kunt u ervoor zorgen dat Corona geen vrij spel heeft. Wij garanderen met een HEPA luchtreiniger uit ons assortiment geen 100% virusvrije garantie, of het nu tegen het Coronavirus of andere virussen bedoeld is. Toch zorgt een HEPA filter met bi-polaire ionisatietechnologie ervoor dat tot 99% van alle schadelijke deeltjes in de lucht verwijderd kunnen worden. Deze technologie maakt dit mogelijk door onder meer virussen en bacteriën in de lucht te inactiveren en te verzwaren. Ionen kleven als kleine magneetjes vast aan de schadelijke deeltjes, waarna deze op de grond vallen en eenvoudig gefilterd kunnen worden.

Professioneel gebruik

Heeft u een kantoor, winkel of praktijkruimte met relatief veel bezoekers? Heeft u hoge plafonds of grote vloeroppervlaktes? Dan zijn de units uit onze professional line meer geschikt. Deze units zijn voorzien van bipolaire ionisatie technologie voor een nog efficientere filtering van bacteriën en virussen. 

De modellen uit de professional line worden gemaakt in Zwitserland en bieden optimale zekerheid als het gaat om filtering en ionisatie van de aanwezige lucht in gebouwen, kantoren en winkels. De units zijn beschikbaar vanaf €995 excl. BTW. Neem contact met ons op voor een offerte op maat, speciaal toegespitst op uw situatie.