Minder verspreiding van Corona met een goede reiniger

In de wereld waarin Corona – oftewel COVID-19 – nu een enorme rol speelt, is de vraag naar een effectieve reiniger in veel gezinnen en bedrijven groter dan ooit. Een geavanceerde luchtreiniger tegen virussen haalt de kwade deeltjes snel uit de lucht, waardoor een kans op infectie en/of besmetting een stuk kleiner wordt. Ondanks dat er nog veel onderzoek wordt gedaan naar de effectiviteit van ventilatie en een reiniger tegen Corona of COVID-19, wordt een luchtreiniger al wel vele jaren gebruikt tegen andere virussen en andere minuscule schadelijke deeltjes in de lucht. Zo weten we dat we al een hoop kunnen bereiken wanneer we ruimtes voorzien van goede luchtzuiveringssystemen.

N

Vrijblijvende offerte op maat

N

Niet goed, geld terug

N

2 Jaar garantie

Strijden tegen Corona met een geavanceerde HEPA reiniger

Terwijl er nog veel onzekerheid is over COVID-19, is het wel van groot belang dat er in een afgesloten ruimte een goede reiniger geïnstalleerd wordt om in ieder geval virusdeeltjes snel te elimineren. Of het nu om uw woning of om bijvoorbeeld kantoorpanden gaat. Met een HEPA reiniger van Faton Health, die over hoogwaardige Zwitserse ionisatietechnieken beschikt, kunt u ervoor zorgen dat Corona geen vrij spel heeft. Wij garanderen met een HEPA luchtreiniger uit ons assortiment geen 100% virusvrije garantie, of het nu tegen het Coronavirus of andere virussen bedoeld is. Toch zorgt een HEPA filter met bi-polaire ionisatietechnologie ervoor dat tot 99% van alle schadelijke deeltjes in de lucht verwijderd kunnen worden. Deze technologie maakt dit mogelijk door onder meer virussen en bacteriën in de lucht te inactiveren en te verzwaren. Ionen kleven als kleine magneetjes vast aan de schadelijke deeltjes, waarna deze op de grond vallen en eenvoudig gefilterd kunnen worden.

SCHONE LUCHT DOOR BI-POLAIRE IONISATIE

Gecontroleerde bi-polaire ionisatie zorgt voor gezonde lucht in openbare gebouwen, kantoren, winkels en praktijkruimtes. De actieve filtering zorgt ervoor dat tot 99% van alle schadelijke deeltjes uit de lucht verwijderd worden. 

Deze technologie is met name efficiënt bij het voorkomen van verspreiding van bacteriën de virussen.

Ontvang gratis advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een HEPA luchtreiniger van Faton Health tegen virussen en bacteriën? Of wenst u advies te ontvangen voor de toepassing van een reiniger tegen de verspreiding van COVID-19 in een openbare ruimte? Vul ons online formulier in en ontvang gratis informatie en advies, gebaseerd op uw doeleinden.