HEPA luchtreinigers en ventilatiesystemen

Met een geavanceerde luchtreiniger van Faton Health, met HEPA filter en ionisatietechnologie die in de ventilatiesystemen geïntegreerd zijn, realiseert u een effectieve luchtzuivering in vele soorten ruimtes. Zo houdt u iedere omgeving hygiënisch en dus gezond voor iedereen die erin woont, werkt en leeft. Ons assortiment bestaat uit ventilatiesystemen die een geavanceerde manier van luchtzuivering in gang zetten, waarbij de luchtreiniger door middel van ionisatie effectief schadelijke deeltjes uit de lucht haalt. Lees verder en ontdek de voordelen voor u!

Uw ideale luchtreiniger vindt u in ons aanbod aan innovatieve ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen zijn onmisbaar om een goede luchtzuivering in een (openbare) ruimte garanderen. Of u nu in een gezonde omgeving wilt slapen of uw werknemers een hygiënische werkomgeving wilt bieden, een HEPA luchtreiniger uit ons assortiment aan ventilatiesystemen garandeert te allen tijde een effectieve reiniging van de lucht. Doordat de ionen zich vastkleven aan de schadelijke deeltjes, vallen deze op de grond en worden ze eenvoudig en snel gefilterd. De kans op het inademen van deze deeltjes en de verspreiding van bacteriën en virussen wordt door deze Zwitserse ionisatietechnologie aanzienlijk kleiner. Ook worden bijvoorbeeld pollen en huismijt gefilterd. U vindt bij ons zeker de juiste ventilatiesystemen voor luchtzuivering in de door u gewenste ruimte. U kiest hierbij uit de systemen van de:

  • Home & Small Business Line, bedoeld voor onder meer huiskamers, slaapkamers en kleine kantoren.
  • Professional Line, ontwikkeld voor grote ruimtes met veel bezoekers en hoge plafonds, zoals winkels, grote kantoren en sportscholen.

Ontvang deskundig advies van onze specialisten

Bent u benieuwd naar onze ventilatiesystemen voor luchtzuivering in uw ruimte(s) en wilt u graag advies ontvangen over de luchtreiniger die bij uw doeleinden past? Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies. Vul hiervoor het online formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.