Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” top_padding=”5%” bottom_padding=”5%” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”Luchtreiniger tegen hooikoorts” font_container=”tag:h1|font_size:34|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_row_inner column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”2/3″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Als de lente begint, wordt het warmer en zonniger. Natuurlijke groeiprocessen komen op gang: steeds meer bomen en planten verspreiden hun pollen. Dit proces gaat vaak door tot het einde van de zomer.

Naarmate het aantal pollen in de lucht toeneemt, stijgt het aantal mensen met hooikoortsklachten. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om jouw hooikoorts te verminderen.

Het belangrijkste is dat de binnen lucht vrij gemaakt wordt van Pollen die Hooikoorts veroorzaken. De FATON-HEALTH lucht reinigers zijn een must voor mensen die gevoelig zijn voor alle verschillende pollen die hooikoorts veroorzaken. In een gezonde binnen lucht omgeving voelt U of uw medewerkers snel verlichting.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/3″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”3058″ animation=”Fade In” hover_animation=”none” alignment=”center” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”75%” max_width_mobile=”default”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner equal_height=”yes” content_placement=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” top_padding=”20″ bottom_padding=”20″ text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][image_with_animation image_url=”3060″ animation=”Fade In” hover_animation=”zoom” alignment=”center” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”75%” max_width_mobile=”default”][/vc_column_inner][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Door hooikoorts kunt u deze klachten krijgen:

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Een luchtreiniger tegen pollen kan u helpen om vervelende klachten van hooikoorts, zoals niezen, jeukende ogen en hoofdpijn, te verminderen. Faton Health is gespecialiseerd in technologisch en kwalitatief hoogwaardige luchtreinigers voor zowel particulier als zakelijk gebruik en biedt een compleet assortiment aan systemen aan. Wanneer u een luchtreiniger voor een bepaald doeleinde wilt aanschaffen, zoals tegen pollen en hooikoorts, geven wij u graag uitgebreid advies. Zo weet u direct hoe u maximaal voordeel uit uw luchtreinigingssysteem haalt.

Waarom zou ik een luchtreiniger tegen pollen bestellen bij hooikoorts?

Hooikoorts, een allergie voor pollen en stuifmeel, is een zeer hinderlijke klacht waar veel mensen in het voorjaar en in de zomer last van hebben. Bij sommigen is de hooikoorts zo erg dat het hen in het dagelijks leven flink in de weg zit. In dit geval zijn er medicijnen beschikbaar, maar een verbetering van de luchtkwaliteit in uw woning of kantoorruimte kan ook verlichting bieden. Stof, pollen en huismijt blijven namelijk in de lucht hangen wanneer de ruimte niet goed wordt geventileerd. Het openzetten van ramen en deuren zorgt ervoor dat de klachten juist toenemen. De ionisatietechnologie van HEPA-reinigers en filters, die u in onze shop kunt kopen, zijn dan ook zeker de investering waard wanneer u hooikoortsklachten heeft.

Hoe werkt de ionisatietechnologie van een luchtreiniger tegen pollen en hooikoorts?

Ionisatie is een bewezen effectieve technologie om woningen en kantoorruimtes te zuiveren. Het verzwaart deeltjes zo klein als 0,1 micron die in de lucht hangen. Onze nagenoeg stille luchtreiniger filtert pollen tot 99% uit de lucht door middel van een HEPA-filter en is om die reden het beste middel tegen hooikoorts. Bovendien wordt de lucht continu ververst, ook ’s nachts of wanneer u niet thuis bent. Zo hoeft u in huis of op kantoor zich geen zorgen te maken voor de vele lichamelijke klachten die door hooikoorts kunnen ontstaan. Daarnaast woont en werkt u zo in een gezonde omgeving, waarin ook nog eens vele andere schadelijke deeltjes in de lucht worden gefilterd door het HEPA-systeem.

Vraag om advies op basis van uw situatie

Wilt u graag weten wat een luchtreiniger van Faton Health tegen pollen en de klachten van hooikoorts kan doen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend en gratis advies, gebaseerd op uw situatie en wensen. Dit kan telefonisch via +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl. Hierdoor investeert u zeker in de beste luchtreiniger voor in huis, op kantoor of in openbare ruimtes en merkt u al snel een vermindering van uw hooikoortsklachten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]