Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”Stille luchtreiniger kopen” font_container=”tag:h1|font_size:38|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Wilt u de luchtkwaliteit van bijvoorbeeld uw slaapkamer of (thuis)kantoor verbeteren door een stille luchtreiniger te kopen? Kies dan voor de HEPA-luchtreinigingssystemen van Faton Health. Wij bieden deze systemen aan voor diverse doeleinden en ruimtes. Door middel van de Zwitserse bi-polaire ionisatietechnologie reinigt u de lucht in een specifieke ruimte optimaal. Bovendien kunt u bij ons altijd een stille HEPA-luchtreiniger kopen die bijna ongemerkt een gezonde omgeving creëert.

Een stille luchtreiniger kopen voor een optimale gezondheid in uw ruimte

Het investeren in een luchtreiniger is eigenlijk voor alle gesloten ruimtes een goed idee. Schadelijke deeltjes die in de lucht aanwezig zijn verzamelen zich in een mum van tijd wanneer de ruimte niet goed geventileerd wordt. Dit zorgt er ook voor dat bacteriën en virussen langer overleven en een risico vormen voor de gezondheid. Het kan er bovendien voor zorgen dat uw nachtrust verstoord wordt, dat u zich minder productiever voelt of dat u zich in het algemeen vermoeider voelt. Bovendien zorgen voor pollen, huismijt en stof in de lucht ervoor dat u last kunt krijgen van allergieën zoals hooikoorts. Het openzetten van ramen en deuren is daarbij niet voldoende of kan de klachten juist verergeren.

Welke zaken zijn van belang bij het kopen van een (stille) luchtreiniger?

Wanneer u ervoor kiest om een luchtreiniger om een luchtreiniger te kopen, bijvoorbeeld voor op kantoor, wilt u natuurlijk het liefst een stille variant kopen. Onze systemen maken nauwelijks geluid, waardoor u tijdens het werk geen last heeft van ergernissen of concentratieverlies. Ook in de slaapkamer of woonkamer is een kwalitatief hoogwaardige en stille HEPA-luchtreiniger een uitkomst. Daarnaast is het belangrijk om te letten op onder andere de volgende zaken:

Ontdek de voordelen door een advies aan te vragen

Wanneer u graag de juiste stille luchtreiniger voor uw doeleinden wilt kopen, neemt u het best contact met ons op via +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl. We geven u dan graag advies op maat en vertellen we u graag meer over de bi-polaire ionisatietechnologie. Schaf uw luchtreinigingssysteem aan bij Faton Health en profiteer van twee jaar fabrieksgarantie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]