Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_custom_heading text=”Een luchtreiniger voor in de slaapkamer kopen” font_container=”tag:h1|font_size:34|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Een luchtreiniger voor in uw slaapkamer kopen is erg bevorderlijk voor een gezonde nachtrust. Een te droge lucht of schadelijke deeltjes in de lucht waar u allergisch voor bent namelijk hebben een grote invloed op uw slaap. U kunt gedurende de dag last hebben van vermoeidheid of andere klachten. Daarom kiest u voor een luchtreiniger met HEPA-filter, die in veel gevallen 99% van alle schadelijke deeltjes uit de lucht elimineert. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe de ionisatietechnologie van onze systemen uw slaapkamer schoner dan ooit maakt.

Slaap in de meest hygiënische omgeving door een luchtreiniger voor in de slaapkamer te kopen

Een schone slaapkamer is ongetwijfeld belangrijk. Er zijn dan ook een aantal zaken waar u op kunt letten om uw nachtrust te bevorderen, zoals het stofvrij maken van de ruimte. Regelmatig stofzuigen of met een stofdoekje over de meubels is echter niet voldoende om verzekerd te zijn van een écht hygiënische omgeving. Het kopen van een luchtreiniger voor uw slaapkamer een zeer goede aanvulling. Met de geavanceerde ionisatietechnologie, die in onze luchtfilters is toegepast, filtert u effect deeltjes zo klein als 0,1 micron, zoals:

Waar moet ik op letten als ik een luchtreiniger voor de slaapkamer ga kopen?

Bij het kopen van een luchtreiniger voor uw slaapkamer is het van belang om een zuiveraar te kiezen die voldoende capaciteit heeft voor uw ruimte. Daarin spelen bijvoorbeeld de hoogte van het plafond en het aantal vierkante meters mee. De Home & Small Business Line van Faton Health bestaat uit reinigingssystemen die speciaal ontwikkeld zijn voor kleinere ruimtes, zoals slaapkamers. Met deze systemen hoeft u bovendien niet bang te zijn dat u ’s nachts wakker wordt van geluid, want ze zijn nagenoeg stil.

Bestel een geavanceerde luchtreiniger voor uw doeleinde

Met een geavanceerde luchtzuiveraar zult u al snel verbetering merken in de ochtend: u bent energieker, heeft minder last van hoofdpijn en voelt zich productiever. Een HEPA-filter met ionisatietechnologie is ook geschikt voor in allerlei openbare ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, sportscholen en diverse werkvloeren. Wilt u een HEPA-luchtreiniger voor in de slaapkamer of een andere ruimte kopen? Vraag dan vrijblijvend advies aan van onze specialisten, zodat u de juiste luchtreiniger voor uw doeleinde bestelt. U bereikt hen telefonisch via +31 615310926 of per e-mail via klantenservice@faton-health.nl.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]