Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

Door een luchtreiniger met HEPA-ionisator te kopen zorgt u voor een gezonde luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfsruimte. Frisse lucht heeft ontzettend veel invloed op ons algemene welzijn. Heeft u vaak last van hoofdpijn, vermoeidheid, een verstoorde nachtrust of andere gezondheidsklachten? Dan kan het zomaar zo zijn dat de luchtkwaliteit in uw huis niet optimaal is. Het kopen van een luchtreiniger met HEPA-ionisator kan bijdragen aan verlichting van uw klachten, maar ook bij allergieën zoals hooikoorts. We vertellen u graag meer over de technologie achter dit wetenschappelijk bewezen luchtzuiveringsapparaat.

Een luchtreiniger met HEPA-ionisator kopen voor het filteren van schadelijke deeltjes

Het openzetten van ramen en deuren bij u thuis of bijvoorbeeld op het kantoor is niet genoeg voor goed gereinigde, gezonde lucht. Zeker wanneer u last heeft van allergieën kan dit uw klachten juist verergeren, doordat u hiermee juist schadelijke deeltjes zoals pollen binnenhaalt. Het kopen van een luchtreiniger met HEPA-ionisator biedt hierin de oplossing. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air. HEPA-filters filteren dan ook deeltjes in de lucht met een effectiviteit van 99,97%. Dankzij Zwitserse ionisatietechnieken worden deze deeltjes verzwaard en vallen ze op de grond. Zo ademt u deze dus niet meer in. Naast pollen, is het kopen van een luchtreiniger met HEPA-ionisator ook geschikt voor het filteren van onder andere stof, huismijt, virussen en bacteriën.

De voordelen van onze luchtreinigers voor privé- en zakelijk gebruik

In tegenstelling tot luchtreinigers van veel andere aanbieders, stoten onze luchtreinigers geen ozon uit tijdens het filteren van de deeltjes. U kunt dus met een gerust hart een luchtreiniger met HEPA-ionisator bij ons kopen. Daarnaast bieden onze professionele ventilatiesystemen de volgende voordelen:

Bekijk de mogelijkheden in onze webshop

Bij het kopen van een luchtreiniger met HEPA-ionisator is het van belang om deze af te stemmen op de grootte van uw ruimte en de hoogte van uw plafonds. Bij onze veelgestelde vragen vindt u meer informatie over het vinden van de geschikte luchtzuiveraar. Ontvangt u liever vrijblijvend advies op basis van uw situatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, telefonisch via +31 615310926 of per e-mail via klantenservice@faton-health.nl. Wij helpen u graag verder!