Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

Zoekt u naar een ionisator die volledig ozonvrij is? Faton Health is gespecialiseerd in luchtreinigers met ionisatietechnologie voor privé- en zakelijk gebruik. Veel ionisators stoten kleine hoeveelheden ozon uit tijdens het filteren van de lucht. Dit kan echter zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom bieden wij in onze webshop enkel luchtreinigers aan die vrij zijn van ozon. Zo kunt u onbezorgd genieten van frisse lucht in uw woning of bedrijfsruimte.

Hoe wordt de lucht effectief gefilterd door een ionisator die volledig ozonvrij is?

Een professionele luchtreiniger met ionisatietechnologie filtert schadelijke deeltjes in de lucht, zoals pollen, stof, bacteriën en virussen. Dankzij deze wetenschappelijk bewezen techniek wordt de lucht elektrisch geladen door middel van negatieve ionen. De ionen blijven vervolgens plakken aan de schadelijke deeltjes, waardoor deze worden verzwaard en geïnactiveerd worden. Bovendien wordt de lucht 24/7 ververst. Hierdoor zult u minder last hebben van onder andere vermoeidheid of allergieën.

99,97% van de deeltjes in de lucht wordt inactief gemaakt dankzij onze ionisator

Normaal gesproken komt er bij het uitstoten van de ionen ozon vrij. Bij de professionele ionisator van Faton Health, die volledig ozonvrij is, is dit dus niet het geval. Dit betekent niet dat deze minder werkzaam is dan een luchtreiniger die wel ozon uitstoot. In tegendeel: met onze professionele reinigers wordt 99,97% van de deeltjes in uw woning of kantoor effectief verwijderd!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ionisators

Met een ionisator die ozonvrij is hoeft u de ruimte niet te verlaten als deze in gebruik is. Op die manier geniet u de gehele dag en nacht van een gezonde luchtkwaliteit. Wilt u meer weten over deze ozonvrije ionisatietechnologie of wenst u persoonlijk advies over onze reinigers? Neem dan contact met ons op zodat we u vrijblijvend kunnen informeren. Dit kan telefonisch via +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl.