Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

Luchtzuivering bij u thuis is minstens zo belangrijk als schone lucht op uw werkplek. Het draagt bij aan een betere nachtrust en het zorgt ervoor dat uw algemene welzijn verbetert. Ventilatie door middel van het openzetten van ramen en deuren is echter niet genoeg. Met de luchtzuiveringsapparaten binnen de Home & Small Business Line van Faton Health bent u 24/7 gegarandeerd van schone lucht.

Wat is het belang van constante luchtzuivering bij mij thuis?

In de lucht bevinden zich allerlei schadelijke deeltjes die effect hebben op uw gezondheid. Zo zit deze vol met pollen, schimmels en stof die kunnen zorgen voor vervelende klachten en allergieën, maar bijvoorbeeld ook bacteriën en virussen. In onze shop bestelt u daarom een luchtreiniger met ionisator die volledig vrij is van ozon. De wetenschappelijk bewezen ionisatietechnologie deactiveert en verwijdert 99,95% van de deeltjes. Voor deze luchtzuivering wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige HEPA-filters (High Efficiency Particulate Air) die ook hun werk doen wanneer u niet thuis bent. Daarnaast maken onze luchtzuiveraars geen geluid, waardoor u er geen last van heeft tijdens het slapen.

Bestel direct een geschikt luchtzuiveringsapparaat voor uw ruimte

De apparaten binnen onze Home & Small Business Line zijn effectief voor de luchtzuivering van de ruimtes bij u thuis of op kleine kantoren. Voor grotere ruimtes adviseren wij onze luchtzuiveraars met bi-polaire ionisatie. U bestelt het juiste apparaat voor uw ruimte direct in onze website. Heeft u vragen over onze producten of wenst u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons door het contactformulier op onze website in te vullen, te bellen naar +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl.