Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

Met een professionele luchtreiniger van Faton Health kunt u de lucht in elk soort ruimte continu verversen. De reiniger is uitgerust met een hoogwaardige HEPA-filter die tot wel 99,97% van de schadelijke deeltjes in de lucht van uw woning of bedrijfsruimte filtert. De unit is 24 uur per dag werkzaam, waardoor de lucht ook ’s nachts of wanneer er niemand aanwezig is gefilterd wordt. Het resultaat is een uitstekende luchtkwaliteit die onder andere de prestaties op het werk, de nachtrust en het welzijn in het algemeen ten goede komt!

De lucht in uw ruimte verversen met een HEPA-luchtreiniger

In ons aanbod vindt u twee verschillende lijnen van luchtreinigingssystemen: de Home & Small Business Line en de Professional Line. De apparaten binnen beide lijnen zijn voorzien van wetenschappelijk bewezen, Zwitserse ionisatietechnologie. Welke lijn het meest geschikt is het verversen van de lucht in uw ruimte hangt onder af van het aantal bezoekers en de grootte van uw woning of pand. De Home & Small Business Line voldoet in de meeste gevallen voor het reinigen van uw woning of klein kantoorpand. Zoekt u een luchtreiniger voor het filteren en verversen van de lucht in een grote ruimte met veel verschillende bezoekers? Dan raden wij de Professional Line aan.

Bestel direct in onze webshop

Al onze reinigers zijn vrij van ozon, nagenoeg stil en filteren schadelijke deeltjes zoals pollen, stof, bacteriën en virussen. U bestelt uw reinigingsapparaat direct in onze webshop, die wij vanaf € 120,- gratis verzenden binnen Nederland. Bent u niet zeker welk type reiniger het meest geschikt is voor het verversen van de lucht in uw woning of bedrijfspand? Bekijk dan onze veelgestelde vragen voor meer informatie of neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren. Dit kan telefonisch via +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl.