Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

Maakt u zich zorgen over de uitstoot van ozon tijdens het gebruik van een luchtreiniger? Deze zorgen zijn niet geheel onterecht. Bij veel luchtreinigers komt namelijk schadelijk ozon vrij tijdens het filteren van de lucht. Zelfs in kleine hoeveelheden kan leiden tot irritatie aan de luchtwegen en andere gezondheidsklachten. Het aanbod van Faton Health biedt daarom uitkomst. In onze webshop vindt u professionele luchtreinigers die volledig vrij zijn van ozon én net zo effectief zijn.

Deeltjes in de lucht worden gefilterd zonder uitstoot van ozon met onze luchtreiniger

Een luchtreiniger zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand. Dit is ontzettend bevorderlijk voor het algemene welzijn. Zo voelt u zich energieker en productiever en heeft u minder last van allergieën, zoals hooikoorts, en andere klachten zoals vermoeidheid. Onze luchtreiniger is uitgerust met wetenschappelijk bewezen ionisatietechnologie en stoot geen ozon uit. De ionisatietechniek werkt op de volgende wijze:

Geniet 24/7 van frisse lucht in uw woning of pand

Met onze hoogwaardige luchtreiniger hoeft u niet langer bang te zijn voor de schadelijke uitstoot van ozon. Het ventilatiesysteem filtert 99,97% van de deeltjes in de lucht en is dus ontzettend effectief. Het zorgt continu voor schone lucht – ook ’s nachts. Bekijk ons aanbod en vind de luchtreiniger die geschikt is voor uw ruimte. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl. We geven u dan graag persoonlijk advies.