Gezonde werkplek

Een gezonde werkplek is essentieel voor het welzijn van medewerkers en uiteraard een goede werksfeer. Hiervoor moet in ieder geval zeker de juiste ventilatie op de werkplaats worden gecreëerd. Doordat schadelijke deeltjes in de lucht worden verwijderd of geëlimineerd, verbetert de luchtkwaliteit op kantoor en zo ook de productiviteit en gezondheid van medewerkers. Bij Faton Health vindt u de meest passende systemen voor de ideale ventilatie op de werkplaats. Wij vertellen u hier graag meer over.

Een gezonde werkplek creëren met professionele HEPA filters

Met de Professional & Business Line HEPA filters verbetert de luchtkwaliteit op kantoor aanzienlijk. Deze systemen beschikken namelijk over een bi-polaire ionisatietechnologie, ontwikkeld in Zwitserland op basis van diepgaande onderzoeken naar goede luchtreiniging. Niet alleen op de werkplaats op kantoor, maar ook in andere grotere (openbare) ruimtes wordt de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeterd door deze innovatieve ventilatie. Denkt u bijvoorbeeld aan winkels, sportscholen en praktijkruimtes. De ionisatietechnologie zorgt ervoor dat onder meer bacteriën en virussen worden geïnactiveerd en verzwaard, zodat ze vervolgens eenvoudig te filteren zijn. Dit is de reden dat deze technologie sterk de strijd aangaat met onder meer het coronavirus. HEPA systemen filteren dan ook de allerkleinste schadelijke deeltjes uit de lucht, zodat een gezonde werkplek gegarandeerd is. Dit geldt dan ook niet alleen voor virussen en bacteriën, maar bijvoorbeeld ook voor stof, huismijt en pollen.

Vraag een vrijblijvend advies op maat aan

Laat medewerkers op uw werkplaats profiteren van een gezonde werkplek en een hoogwaardige luchtkwaliteit op kantoor: kies voor de HEPA filters van Faton Health voor de meest effectieve ventilatie. Wij geven u graag een gratis en vrijblijvend advies op maat om die gezonde werkplek te garanderen met onze HEPA systemen. Vul hiervoor het formulier in. Op al onze producten bieden wij twee jaar fabrieksgarantie. Zo profiteert u op de lange termijn van een schone lucht en een veilige werkomgeving. Voor andere vragen vult u ons contactformulier in.