Gratis verzending binnen Nederland vanaf €120! – Levering in 2-3 werkdagen!

Frisse lucht voor bedrijven

Een gezonde werkplek is essentieel voor het welzijn van medewerkers en uiteraard voor een goede werksfeer. Hiervoor moet in ieder geval de juiste ventilatie op de werkplaats worden gecreëerd. Doordat schadelijke deeltjes in de lucht worden verwijderd of geëlimineerd, verbetert de luchtkwaliteit op kantoor en zo ook de productiviteit en gezondheid van medewerkers. Bij Faton Health vindt u de meest passende systemen voor de ideale ventilatie op de werkplaats. Wij vertellen u hier graag meer over.

Hoe creëer ik een gezonde werkplek binnen mijn bedrijf?

Een van de manieren waarop u een gezonde werkplek creëert is door middel van professionele HEPA-filters. Met de Professional & Business Line HEPA filters zorgt u 24 uur per dag voor ventilatie op de werkplaats en verbetert de luchtkwaliteit op kantoor aanzienlijk. Deze systemen beschikken namelijk over een bi-polaire ionisatietechnologie, ontwikkeld in Zwitserland op basis van diepgaande onderzoeken naar goede luchtreiniging. Niet alleen op de werkplaats op kantoor, maar ook in andere grotere (openbare) ruimtes wordt de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeterd door deze innovatieve ventilatie. Denkt u bijvoorbeeld aan winkels, sportscholen en praktijkruimtes!

Hoe zorgt deze technologie voor een verbeterde luchtkwaliteit op mijn kantoor?

Ionisatietechnologie zorgt voor een goede ventilatie van uw werkplaats door onder meer bacteriën en virussen te inactiveren en te verzwaren. Deze zijn vervolgens eenvoudig te filteren. Dit is de reden dat deze technologie sterk de strijd aangaat met het coronavirus. HEPA-systemen filteren daarnaast de allerkleinste schadelijke deeltjes uit de lucht, zodat een gezonde werkplek wordt gegarandeerd. Dit geldt dan ook niet alleen voor virussen en bacteriën, maar bijvoorbeeld ook voor stof, huismijt en pollen.

Vraag een gratis advies op maat aan

Bent u benieuwd naar de andere voordelen van deze filter- en ionisatietechnologie met behulp van HEPA? Vraag een gratis offerte en advies op maat aan door te bellen naar +31 615310926 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@faton-health.nl. Dit kunt u niet alleen voor een luchtfilter voor thuis doen, maar ook voor de ideale filteroplossing voor op de werkvloer. In onze shop vindt u alle luchtfiltersystemen met hoogwaardige Zwitserse luchtfiltertechnologie.​